Frilans Finans

Frilans FinansMed fler än 45 000 egenanställda är Frilans Finans den största aktören på den skandinaviska marknaden. Den tydliga kontrollpanelen är både estetiskt tilltalande och användarvänlig.  Frilans Finans levererar alla de funktioner som en egenanställd kan tänka sig behöva. Avgiften på 6 % är den högsta avgiften av de företag som listas på Privatfaktura.se, men det skiljer inte mycket. Dessutom kan det vara värt att betala en aningen högre avgift för att få den kompetens och funktionalitet som finns hos Frilans Finans.

Tre fördelar som talar för att du ska välja Frilans Finans

Fakturera globalt – Med Frilans Finans är du inte bunden till att enbart ha kunder bosatta i Sverige. Med det kraftfulla faktureringsverktyget kan du skicka fakturor till alla världens länder –  i vilken valuta du vill.

Fakturera med mobilen – Frilans Finans erbjuder en snygg och välarbetad mobilversion av faktureringsverktyget. Så länge du har en internetuppkoppling kan du fakturera var du än är: på tåget, i soffan eller kanske på stranden.

Semesterersättning – En trevlig funktion är den som låter dig lägga undan pengar till semesterersättning. Genom att aktivera funktionen så sparas 12 % av bruttolönen automatiskt, och betalas ut 25 juni för att ge den egenanställda en trevlig semester.

Har du erfarenheter av Frilans Finans? Skriv gärna en kommentar nedan!

En kommentar till “Frilans Finans”

  1. Mina personliga erfarenheter av Frilans Finans är bara positiva. Jag har fakturerat både inom Sverige och till utlandet, alltid utan problem! Jag gillar den moderna och snygga kontrollpanelen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *