Firmify

FirmifyFirmify är ett modernt företag i en modern bransch. Med många nöjda kunder runt om i Sverige, och även andra delar av världen, har man visat på stor kompetens och erfarenhet inom egenanställning. Avgiften ligger på 5 %, vilket gör Firmify till det egenanställningsföretag med lägst avgift som listas här på Privatfaktura.se.

Tre fördelar som talar för att du ska välja Firmify

 • Inga fasta kostnader – Firmify tar enbart ut 5 % av fakturabeloppet i administrativa avgifter, och ingenting mer. Alltså – om du inte tjänar några pengar så kommer det inte heller kosta dig något. Inga dolda kostnader.
 • Firmify-badgen – Så briljant i all sin enkelhet. När du arbetar som egenanställd kan du ibland få funderingar från dina kunder om hur betalningen kommer ske. Med hjälp av en snygg Firmify-badge kan du besvara dessa frågor på din hemsida. Det ger dina kunder klarhet och dina affärer legitimitet.
 • Referenser – För mig är det en stor trygghet att veta att ett företag har många nöjda kunder. Därför är det fantastiskt bra att Firmify snyggt presenterar så kallade “användarberättelser” på sin webbplats. Det skapar legitimitet, jag känner mig övertygad.

5 reaktioner till “Firmify”

 1. Jag har använt mig av ett par stycken olika egenanställningsföretag. Om jag ska vara ärlig så skiljer det sig inte så mycket åt ifråga om funktionalitet och kundtjänst – jag har varit nöjd hos samtliga. Jag har dock nu valt Firmify för den låga avgiften.

 2. Hej,
  Jag är designer och har utfört ett jobb åt en kund. Jag har inget företag. Jag ska fakturera kunden 6000 kr plus moms. Om jag fakturerar via er, hur mycket får jag i handen? Jag vet att man kan beräkna allt på er hemsida, men jag vill få ert svar, och då vill jag ha ett verkligt svar, så det inte blir så att ni säger ett och det blir en annan siffra i verkligheten. Jag är under 65 år och bor i Vaxholm. Det är tabell 32 där. Tack.
  Mvh Erik

  1. Hej Erik!
   Sannolikheten att Firmify svarar på detta inlägg är tyvärr ganska liten, då Privatfaktura.se är en tredjepart som listar olika egenanställningsföretag. Här finns således inga medarbetare från Firmify. Mitt tips är att du använder de kalkylatorer som finns på företagens webbplatser – de är tillräckligt tillförlitliga.

 3. Hej!
  Jag skriver böcker som hobby och säljer ibland på signeringar som sker i bokhandlar. Nu ska jag fakturera och har inget företag. Är detta något ni kan hjälpa mig med?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *