Bolagskraft

Företaget som erbjuder fler tjänster än det traditionella egenanställningsföretaget. Utöver hjälp med fakturering och inbetalning av skatter och avgifter så erbjuder Bolagskraft dig även hjälp med din deklaration och finns där för dig när du behöver ekonomisk rådgivning, du kan alltid ringa dem om du har frågor gällande din ekonomi.

När din verksamhet behöver juridisk hjälp så erbjuder Bolagskraft dig den hjälp du behöver, om det så handlar om en tvist eller ett nytt avtal som skall skrivas så finns dem där för dig.

Genom Bolagskraft så är du alltid försäkrad genom en basförsäkring som täcker olycksfall i arbetet och du kommer inom kort även att kunna välja bland olika tilläggsförsäkringar. Har du frågor om försäkringar så är du alltid välkommen att ringa och rådfråga och få svar på dina frågor.

Bolagskraft hjälper dig att ta fram en logga och marknadsföra din verksamhet så att du kan se din verksamhet växa utan att du behöver göra något extra arbete. Om det så är ett visitkort eller en hemsida med webbshop det gäller så hjälper Bolagskraft dig att nå dina mål.

När du öppnar ett konto hos Bolagskraft så kan du börja fakturera redan samma dag och från den dagen så hjälper de dig med allt som rör din verksamhet och även när du går i tankar om att starta ett aktiebolag så kan du få rätt hjälp från Bolagskraft. Du betalar en avgift på 8,5% av ditt faktureringsbelopp och avgiften dras i samband med utbetalningen av din lön så du aldrig behöver ligga ute med pengar.

2 reaktioner till “Bolagskraft”

 1. Hej.
  Snälla förklara lite hur fungerar det steg efter steg!
  Jag har en kund som jag ska jobba för, vad är det första måste jag göra?
  Ex:
  1- Skappa et konto hos ett av dom bolag.
  2- Kom överens med bolaget som ska fakturera till kunden, och anmälla kunden om det.
  3- Jobbar först och sedan skickar jag till firman hur många timmer jobbade jag, eller måste jag uppskata hur många timmer ska jag jobba?

  Förklara mer snälla!
  Tack

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *