Uppföljningsinlägg om PaidIn24

I mitt tidigare inlägg om PaidIn24 riktade jag en hel del kritik mot deras webbplats. Jag listade ett par punkter som enligt mig skadar anseendet hos företaget rejält. I kommentarsfältet fortsatte kritiken då besökaren Jarl presenterade ytterligare punkter.

Men responsen  i kommentarsfältet var inte uteslutande negativ, utan även lovord trillade in. Dessutom skrev en representant från PaidIn24 en ganska lång kommentar, bland annat skrev han:

Hemsidan http://www.PaidIn24.se är nu sedan ett tag tillbaka helt omgjord och uppdaterad med både SSL för våra kunders säkerhet samt med en mycket bättre mobilanpassning. Du är varmt välkommen att surfa in och se vad du tycker. Lämna gärna dina synpunkter i vårt kontaktformulär så kan vi snabbt gå in och rätta eventuella fel du hittar.

När jag surfar in på webbplatsen än en gång så ser jag att det stämmer – man har tagit till sig kritiken och åtgärdat de problem jag lyft fram. Webbplatsen rullar nu under SSL så trafiken är krypterad. Uppenbara stavfel är fixade. När jag besöker webbplatsen via mobilen så upplever jag inte längre de problem jag gjorde tidigare. Jag ska i framtiden även registrera mig hos bolaget så jag kan testa faktureringsfunktionerna, för som det är just nu har jag bara bedömt den publika webbplatsen.

Detta är ett tecken på att det är bra att ge konstruktiv kritik. Jag lyfte fram vissa brister som jag upplevde, som företaget kunde ta till sig och fixa. Om du som besökare har erfarenhet eller kommentarer gällande Paidin24, eller något av de andra egenanställningsföretagen, så får du hemskt gärna dela med dig av dessa.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *