Ta betalt med Swish när du frilansar utan eget företag

Ta betalt med Swish när du faktuerar utan företag

Egenanställning är ett relativt ungt fenomen, och branschen är fortfarande i ständig utveckling. Egenanställningsföretagen jobbar hela tiden med att göra arbetet lättare för dig som egenanställd. Den senaste innovationen kommer från Cool Company – de har nämligen infört möjligheten att ta betalt med Swish.

Swish har fullkomligt revolutionerat hur vi skickar och tar emot pengar. I dag är det även ett självklart betalalternativ i många butiker. Nu kan du som egenanställd hos Cool Company ta betalt med Swish och slippa skicka en traditionell faktura. Det är till och med möjligt att ta betalt för utförda RUT- och ROT-avdrag med Swish. Det är dessutom ett säkert sätt att ta betalt på.

Swish är ett etablerat och säkert sätt att ta betalt idag. Vi har dessutom sett till att du har dubbel säkerhet. Om Swish-betalningen uteblir från din kund kan du enkelt påminna om den eller helt enkelt välja att göra om den till en vanlig faktura-betalning. Då hanteras den precis som vanligt.Coolcompany.se

Det är helt klar en lösning som ligger helt rätt i tiden. Kunder vill kunna betala direkt på ett så smidigt sätt som möjligt. Cool Company är i dagsläget det enda egenanställningsföretaget som erbjuder den här möjligheten, och det ska bli intressant att se om fler aktörer tar efter. En Swish-betalning hos Cool Company kostar 4 kronor exkl moms i administrativ avgift.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *