Förmånliga erbjudanden ska få dig att fakturera utan företag

Som frilansare utan eget företag är du högintressant för egenanställningsföretagen. Det råder givetvis konkurrens precis som i vilket bransch som helst, och det är du som är kund. Därför vill företagen locka dig, och andra egenanställda, med förmånliga erbjudanden och låga avgifter. I det här blogginlägget tänkte jag nämnda några av dessa erbjudanden som ska locka dig att börja fakturera utan företag. Vill du bli meddelad om nya liknande erbjudanden? Skriv upp dig på nyhetsbrevet till höger!

Prova på Uber genom Cool Company
Att resa i tjänsten ska vara enkelt, denna filosofi delar Cool Company med taxitjänsten Uber. Samarbetet, som inleddes i mars i år, innebär bland annat att egenanställda på Cool Company får en “enklare hantering av sina resor”. Exakt vad detta innebär i praktiken har jag dock inte forskat vidare i. Om du har provat tjänsten så skriv gärna en kommentar och berätta! Tydligare är i alla fall att Uber-kunder som har en egenanställning hos Cool Company får första resan gratis, upp till 150 kronor!

Träna genom Frilans Finans
Alla arbetsgivare är, eller borde i alla fall vara, rädda om sina anställdas hälsa. En pigg och frisk person fungerar mycket bättre i sin arbetsutövning. Därför har Frilans Finans inlett ett samarbete med gymkedjan SATS. Om du är egenanställd hos Frilans Finans så får du hela 18 % rabatt på alla kort hos SATS, även om du redan är kund hos dem! Det är viktigt att röra på sig för att kunna leverera som bäst i arbetslivet, kom ihåg det!

Åk billigare tåg med Frilans Finans
Vi återgår till resetemat. Och det är faktiskt inte så konstigt att många flera erbjudanden rör just resor – för det är en stor del av vardagen för många som fakturerar utan företag. På något sätt måste du ta dig till arbetet, och som frilansare kan den platsen variera från dag till dag. Därför är det perfekt att SJ och Frilans Finans genom sitt samarbete kan erbjuda nedsatta priser för alla sträckor inom Sverige och Norden!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *