Firmify

FirmifyFirmify är ett modernt företag i en modern bransch. Med många nöjda kunder runt om i Sverige, och även andra delar av världen, har man visat på stor kompetens och erfarenhet inom egenanställning. Avgiften ligger på 5 %, vilket gör Firmify till det egenanställningsföretag med lägst avgift som listas här på Privatfaktura.se.

Tre fördelar som talar för att du ska välja Firmify

  • Inga fasta kostnader – Firmify tar enbart ut 5 % av fakturabeloppet i administrativa avgifter, och ingenting mer. Alltså – om du inte tjänar några pengar så kommer det inte heller kosta dig något. Inga dolda kostnader.
  • Firmify-badgen – Så briljant i all sin enkelhet. När du arbetar som egenanställd kan du ibland få funderingar från dina kunder om hur betalningen kommer ske. Med hjälp av en snygg Firmify-badge kan du besvara dessa frågor på din hemsida. Det ger dina kunder klarhet och dina affärer legitimitet.
  • Referenser – För mig är det en stor trygghet att veta att ett företag har många nöjda kunder. Därför är det fantastiskt bra att Firmify snyggt presenterar så kallade ”användarberättelser” på sin webbplats. Det skapar legitimitet, jag känner mig övertygad.

En kommentar till “Firmify”

  1. Jag har använt mig av ett par stycken olika egenanställningsföretag. Om jag ska vara ärlig så skiljer det sig inte så mycket åt ifråga om funktionalitet och kundtjänst – jag har varit nöjd hos samtliga. Jag har dock nu valt Firmify för den låga avgiften.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *